Най-новите технологии в грижата за коса и нокти на Арена на красотата

Зевс, Артемида, Афродита, Хермес, Посейдон, Атина Палада, Язон, Горгона Медуза и герои от "Одисeя“ на Омир са само част от образите, които ще бъдат представени на втория отворен шампионат на Балканите по изграждане и дизайн на нокти

 

Конкурсът с тема "Древногръцка митология” ще се проведе на 17 и 18 октомври, петък и събота, от 10.00 до 16.00 часа в рамките на форума Арена на красотата. В събота от 12.00 до 15.00 часа за титлата „Гримьор на годината“ професионалистите ще развихрят въображението си на тема „Стихии”.

 

Специален гост ще бъде Каролин Лекюрър от Швейцария - терапевт, практикуващ енергийни, мануални и европейски класически практики. Тя ще говори за енергийното лечение и ще представи кратка практическа част – лечебна сесия с фокус върху дълбоката емоционална трансформация. 

 

Посетителите ще могат да се запознаят и с теорията на д-р Едуард Бах, според която личността на пациента е много по-важна от тялото при лекуване, а възстановяването на физическото състояние става чрез възстановяване на емоционалното равновесие. 

 

Ще бъдат представени иновативни продукти с редки и скъпи активни съставки като диамантен прах, злато и платина, масло от бял хайвер и екстракт от кралска орхидея, революционна молекулярна козметика за подмладяване на кожата и най-новите технологии в грижата за коса и нокти. 

 

На 19 октомври за общия корен на източните практики Аюрведа, Йога и Калари ще разкаже терапевтът Надин Николова. Тя ще демонстрира Калари Марма - масажът на индийските воини отпреди 5000 години. Ще бъдат демонстрирани и основни техники при традиционния китайски масаж.