"Може би това, че сме на второ място спасява от опасността Кристиан да бъде наречен така", смята той

Има етикет, който слага „Евровизия” и той е "еднодневка". Може би това, че сме на второ място спасява от опасността Кристиан да бъде наречен "еднодневка". Той заслужаваше да победи, но по-доброто, което се случи е, че остана на второ място”, каза в „Събуди се” Велизар Соколов-Заки. 

По темата

„Кристиан е много дисциплиниран и целеустремен. Много амбициозен в добрия смисъл на думата и пътят за него е само напред и нагоре”, на мнение е музикантът.

„Европа започва да се пренасища от еднодневките и е дошло времето да се върнем към онази музика, която изразява емоция, чувство и мисъл. Песента на Кристиан носеше и различност, и емоция, и чувственост. В тази дефиниция пасваше най-добре като номер едно”, каза Заки.

„Трябва да сме много щастливи, че сме на второ място”, допълни певицата Люси Дяковска.

Снощи Кристиан пя с почти 40 градуса температура. От няколко дни той не се чувстваше добре, а дори не му пролича. Европа разбра, че тук можем да правим хубави неща”, коментира от своя страна Мариян Станков-Мон Дьо. 

Какво още коментираха те за успеха на Кристиан - гледайте във видеото.

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.