Основателят на "Плейбой" почина на 91-годишна възраст

След новината за смъртта на 91-годишния Хю Хефнър знаменитости и бивши плеймейтки използваха социалните мрежи, за да засвидетелстват почитта си към основателя на "Плейбой", предаде Асошиейтед прес.

Почина Хю Хефнър (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Той промени живота ми. На него дължа това, което съм днес. Не мога да бъда по-благодарна за приятелството ни и за времето, прекарано заедно. Много ще ми липсва, но завинаги ще го нося в сърцето си", се посочва в изявлението, направено от бившата приятелка на Хефнър и модел на "Плейбой" Кендра Уилкинсън.

"Почивай в мир, Хеф. Благодаря ти за това, че беше революционер и промени живота на толкова много хора, и по-специално моя. Надявам се, че си бил горд с мен", написа в Тwitter телевизионната знаменитост и бивш модел на "Плейбой" Джени Маккарти.

"Да почива в мир легендарният Хю Хефнър. За мен е чест, че бях част от екипа "Плейбой". Много ще липсваш на всички ни. Обичаме те, Хеф", гласи туитът на риалити звездата Ким Кардашиян.

"Имал съм много възвишени разговори с Хю Хефнър. Той беше толкова интересен човек. Истинска легенда. Смъртта му бележи края на една ера", пише в Тwitter актьорът Роб Лоу.

"Благодаря ти, че ме избра и ме въведе във вълшебния свят на "Плейбой". Сълзите ми не спират и не мога да си представя още колко "зайчета" също плачат за теб. Ти беше класен играч. Винаги ще си спомням с огромна благодарност за теб", написа в Instagram актрисата и модел Кармен Електра.

"Той беше един от най-милите хора, които някога съм познавала", пише в Тwitter певицата Нанси Синатра.

"Хю Хефнър беше ГИГАНТ в издателската дейност, журналистиката, свободното слово и борбата за граждански права. Той беше истински оригинален човек и мой приятел. Почивай в мир, Хеф", гласи туитът на Лари Кинг.

"Хю Хефнър ме сложи в "Плейбой" и даде старт на кариерата ми. Винаги ще ти бъда задължена, Хеф. Ти завинаги ще останеш епична икона", пише в Тwitter актрисата и бивш модел на списанието Дона Дерико.

"Изгубихме един истински изследовател, човек, който имаше остър усет за бъдещето. Научили сме много от Вас, г-н Хефнър", написа в социалната мрежа сценаристът и продуцент Норман Лиър.

"Новината за смъртта на Хю Хефнър много ме натъжи. Той беше легенда, новатор, единствен по рода си. С него сме преживели купища забавни моменти и имаме невероятни общи спомени. Ще ми липсва много", пише във Facebook Парис Хилтън.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.