Къде в цялата картина е музиката за него?

Народен представител от ДПС в два Парламента, член на Комисиите по околна среда и води и по култура и медии, председател на Национален киноложки клуб „Кавказка овчарка”.

Биолог по професия, кинолог по любов, депутат по занятие в момента. Къде в цялата картина е музиката за него? Имаме среща в популярен пиано бар, за да разберем. "Тя е в личното пространство - навсякъде и всеки ден. Държах да запиша тази песен, защото страшно много ми хареса. След филма "Жокера" се впечатлих от песента на Франк Синатра - "That's Life. Направих го за собствено удовлетворение, защото ми харесва посланието на песента", каза Ерджан Ебатин.

Научил песента за ден и е репетирал на работното място. "Колегите ми са я чули и преди това. Пях я в стаята на Народното събрание. От години съм почитател на Синатра, защото харесвам всичко в творчеството му, но най-вече "My Way". Всеки има път в живота и трябва да чувстваш това, което пееш, за да се получи добре. На пиано бар обичам да изпълня нещо, а най-вече пея любителски", заяви Ебатин.

8-годишно момиче - на рояла на Елтън Джон (ВИДЕО)

И все пак, какво прави един почитател на Синатра - поклоник на хубавата музика на депутатската банка? "Това също е част от моя житейски път. Когато харесваш музиката, значи, че имаш чувствителност. Още от 90-та съм съпричастен с този път. Кое е общото между музиката и политиката? В двата случая трябва да имаш артистични заложби, за да се получи добре", каза още той.

Затова и мнозина прекрачват от политическата към музикалната сцена - някой по-успешно, други недотам. След нашата среща за народния представител предстои пътя обратно - от музиката към парламента.