Акцията е под надслов: „Не си сам, ние сме част от вас”

Благотворителна акция на полицията в Габрово. Служителите на реда ще зарадват възрастни самотно живеещи социално слаби хора от областта, дарявайки им стоки от първа необходимост. Ще бъдат посетени адреси в Габрово, Дряново, Трявна и Севлиево.

Раздават топла храна на хора в нужда

Стоките са закупени със средства, събрани от служителите на Областната дирекция на МВР в Габрово. Пакетите съдържат плодове, зеленчуци,  сладкарски изделия и стоки от потребителската кошница.

ДОБРОВОЛЦИ ЗА НАСЪЩНИЯ: Акция в помощ на възрастните хора в Русе

„Средствата са събрани абсолютно доброволно от целия личен състав”, обясни Борислав Муеров, директор на ОД МВР-Габрово. „Надяваме се, че ще помогнем на всички тези хора да се почувстват, че не са сами”.

Надсловът на акцията е: „Не си сам, ние сме част от вас”.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!