С времето променя начина си на мислене спрямо храната и какво трябва да яде

В рубриката “Здраве за шампиони“ на предаването "Пулс" ви срещаме с олимпийската медалистка в гимнастиката Християна Тодорова. Как любовта промени визията на една гимнастичка?

Била я е срам от тялото й, приятеля и я научава да обича себе си. Допълват своите плюсове и минуси. Тя му помага много психически.

Дълги години се бори с килограмите, след като спира със спорта качва бързо. Депресирала се е. Качила е 17 кг., свалила е 13.

ЗДРАВЕ ЗА ШАМПИОНИ: Леденото приключение на Александра Фейгин

С времето променя начина си на мислене спрямо храната и какво трябва да яде. Мислела е кое колко калории има, това я затормозява. Тя призовава хората да не приемат храненето като диета или режим, а като начин на живот.

В момента прави житния режим на Дънов. Храни се по-често, но по малко. Ако й се яде нещо, което не бива да яде, просто внимава с количеството. Обича планината и походите, играе и тенис.

Тя даде 3 съвета – здравословна храна, приемана по здравословен начин; активност, хората да спортуват и любов.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.