Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция и предателства

Този ноември номинираният за „Оскар“ режисьор Ридли Скот ще отвори вратите на Домът на Gucci.  

Вдъхновен от шокиращата истинска история на империята зад италианската модна къща , филмът ще разкрие на зрителите какво означава да носиш това име, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт.

Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край – убийство.  

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на модния бранд и един от наследниците на компанията. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

Воден от цяло съзвездие изключителни актьорски таланти, сред които носителите на множество награди и номинации – Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и живата легенда Ал Пачино, Домът на Gucci ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения. Филмът ще излезе по родните киноекрани на 26 ноември.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.