Вижте какво още разказа тя пред Мариян Станков – Мон Дьо

След близо 20-годишна пауза в музиката една от емблемите на поп-фолка се завръща с албум. Пред Мариян Станков – Мон Дьо Лия разказва за живота без музиката, изпитанията, любовта и липсата на суета.

„Никога не съм си мечтала да бъда певица”, призна певицата.

Кали: Много хора натрупаха популярност от смъртта на Денис

„Докато учех бях солистка в ансамбъла на университета. В един момент неусетно започнах да си помагам. Минах задочно и започнах да пея по заведения. Тогава имах период, в който мама и тате не можеха да ми простят, че една студентка трябва да работи и като певица”, разказа Лия.

В продължение на няколко години тя не е говорила с родителите си. „Това обаче беше много градивен за мен период, защото станах независима. Музиката ме е спасявала много пъти”, сподели тя.

Константин: Ако бях здравен министър, щях да поискам абсолютна ваксинация

„Днес съм една жена, която след толкова много години е спокойна, уверена, знаеща какво иска и щастлива, защото много от мечтите й са се сбъднали. Вече съм пораснала и съм станала по-толерантна”, добави тя.

Целия разговор с Лия гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.