Актрисата с емоционална изповед пред Мариян Станков - Мон Дьо

Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни представя жена с минало.... и бъдеще. Актрисата Бойка Велкова в разговор за маските, красотата, вечността, любовта и табутата.

Определят я като кралица, като жена заради, която биха се водили войни. Тя обаче с нейната великолепна женственост и елегантност казва скромното: "Аз съм едно обикновено момиче". Това е интервю и за промяната през, която минава актрисата, за да бъде жената, която е днес.

"Моята лична приказка е "Пепеляшка". Когато съм на сцената сцената съм с кристални пантовки, в различни роли. Но когато се приибера, слагам гумените ръкавици и почиствам къщата и се грижа за тов амного сериозно", споделя тя. 

Кога бурите в човек се превръщат в летни бризове? Кога разбираш, че провалите са енергия, която ти показва нови хоризонти? Как любовта може да те преобрази? Отговорите на всички тези въпроси ще намерите във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.