„Никога не съм искала да бъда център на внимание”, призна още тя пред Мариян Станков - Мон Дьо

Мариян Станков - Мон Дьо ни среща с Алисия. Интервюто с нея беше заснето броени часове преди началото на войната. В него ясно ще видите колко по-различен е изглеждал и звучал животът ни преди точно 18 дни.

Хилда Казасян откровено за музиката, любовта и славата (ВИДЕО)

„Може би хората ме виждат повече като сериозен образ, а най-близките ми знаят че съм доста забавна, със сериозно чувство за хумор”, каза тя.

„Преди много години, когато започвах да градя своята кариера реших, че искам да правя по-модерен поп фолк. Знаех, че може би ще загубя от това, защото тогава това не беше модерно и актуално. Направих една-две песни. Не мога да кажа, че имаха кой знае какъв успех, но пък с времето изградих стил и то до момент, в който когато започваше песен хората вече знаеха, че ще бъде моя”, споделя певицата.

„Не знам дали през годините съм се променила много като характер. Винаги съм била срамежлива, никога не съм искала да бъда център на внимание”, добави тя.

Мика: Дъщерята на легендата Христо Стоичков за неподозираните трудности в живота й

По думите й самата тя не е станала популярна за един ден. „За мен не беше важно веднага да стигна до върха и след това да сляза и да не се кача повече. За мен беше важно да се кача стъпка по стъпка до едно високо ниво и да се старая да се задържа на него”, разказва Алисия.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.