В шоуто участваха звезди от света на киното като номинираната за "Оскар" за ролята си в "Очите на Тами Фей" Джесика Частейн

В първото си дефиле от 2019 г. дизайнерът Ралф Лорън превърна голяма зала на Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк в уютен салон за дебюта на колекциите мъжка и дамска мода, издържани основно в черно и бяло.

Моделите му, сред които бяха Джиджи и Бела Хадид, облечени в класически скроени бели панталони и якета, коктейлно облекло и прилепнали вечерни рокли с пайети, дефилираха сред гостите, разположени на дивани и черни кресла. В колекцията е включена кожа, райета и каре в червено и черно, костюми за езда и аксесоари вдъхновени от скандинавски плетива.

Холивудски звезди дефилираха на Седмицата на мъжката мода в Милано (ВИДЕО)

В шоуто участваха звезди от света на киното като номинираната за "Оскар" за ролята си в "Очите на Тами Фей" Джесика Частейн, актьорът Хенри Голдинг и комедийната актриса Рейчъл Броснахан. На модното ревю присъстваха още Финъгън и Наоми Байдън, внуците на президента на САЩ Джо Байдън.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.