Дизайнерката излезе на подиума с патерици

Активисти за правата на животните от PETA прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм по време на Седмицата на модата в Париж. Те изскочиха на подиума и издигнаха плакати с надписи "Viva Vegan Leather". Носеха тениски с надпис "Обърни гръб на кожата на животните" и "Животните не са плат". Охраната успя бързо да изведе протестиращите.

Пол Маккартни и Ринго Стар - на Парижката седмица на модата (ВИДЕО)

Самата колекция отговаряше на характерния стил на Виктория - с изчистени линии и изискана цветова палитра. Елегантни сака с панталони, асиметрични рокли по тялото, якета с гол гръб, както и дълги поли са сред акцентите в новата ѝ линия. Цветовете са както в монохромната гама, така и в по-ярката палитра – червено, розово и зелено.

В центъра на събитието беше осезаемата подкрепа на семейство Бекъм. Дейвид и децата аплодираха Виктория от първия ред. В момента, в който тя се появи на сцената, за да приеме поздравите на публиката обаче, там излезе още един активист със същите плакати и послания. Дизайнерката, която счупи крака си, докато спортува, се придвижваше с патерици. Тя отиде зад кулисите и повтори дефилето отново.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase