В ревюто се включиха Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан

В Италия започна Седмицата на мъжката мода в Милано. Своята колекция за новия есенно зимния сезон представи модна къща "Прада", а в ревюто се включиха холивудските актьори Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан.

Кайл Маклоклан, известен с превъплъщенията си в "Туин Пийкс" и "Сексът и градът", откри дефилето на италианската модна къща. Той представи дълго черно палто, което контрастираше с лъскави панталони и светлосиня риза.

По костюмите ще го познаете: Жан-Пол Готие и неговите герои във филмите

Колекцията, която е резултат от двугодишното сътрудничество между Миуча Прада и Раф Симънс включва връхни дрехи и облекла, подходящи за работното място. Подгъвите и горната част на ръкавите са украсени с мохер, някои от тях подчертаваха раменете, а коланите са плътно притегнати към талията.

Раф Симънс определя творенията си като „дрехи за признати личности“, затова в ревщто участваха още 8 актьора, а дефилето беше закрито от актьора Джеф Голдблум, познат с ролите си в "Джурасик парк" и "Денят на независимостта".

"Пиер Карден" рестартира - модната къща се включва в Седмицата на модата в Париж

Той също беше с дълго черно палто навяващо драматизъм с декорации по ръкавите.   Голдблум се появи с усмивка на лице, в осветен в лилаво тунел, сякаш изненадан да се озове на модния подиум.

За есенно зимния сезон италианската модна къща залага основно на нюанси на оранжевото, жълтото и синьото. Сред аксесоарите завършващи елегантната визия на джентълмените са цветни ръкавици и обиците във формата на роботи.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.