Вижте какво още каза той пред Деси Банова-Плевнелиева

Тази седмица в рубриката „Тук и сега" Деси Банова-Плевнелиева ни среща с Миро. Едно от най-любимите лица от сцената допусна Деси в най-личния си свят и й разказа неща, които никой не е чувал досега.

Крисия и Миро: Маската е нашето алтер его

„Не очаквах да има война. Имаше обаче дразнене, което започна от много отдавна. Не оправдавам Русия, тя е агресор. Беше обаче въпрос на време това да се случи”, каза той.

„Като християнин не съм изненадан от това, което се случва. Тези неща са описани много подробно в поредица от книги в Библията – че ще има войни, глад, трусове, земетресения. Интересно е, че се наричаме християнска държава, а не познаваме книгата, която е фундамент на това”, коментира Миро.

„ДЪЖДЪТ” В ДУШАТА НА МИРО: Певецът с нов клип и албум за рождения си ден

„Не мисля, че времената в момента се различават много от времената преди. Войни винаги е имало. Това, че не са били толкова близо до нас, не означава, че ги е нямало. Бедствия винаги е имало. Може би сме станали по-чувствителни в момента”, добави певецът.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.