Певицата Диона в откровено интервю

Диона след месеци на силна турбуленция в живота си. Провокатор, с невероятно въображение, певицата оставя понякога разхвърлен и интригуващ отпечатък от нещата, които представя на публиката си. В интервютата си е същата - гъвкава, дръзка, а понякога на границата с арогантността. Този разговор се рови зад фасадата. Там където живее Денислава Сашова - момиче от ромски произход, което още като дете разбира, че различието може да възпламени света от вълнение, но може и да я хвърли в кални локви вода.

Тита за музиката, кариерата и любовта (ВИДЕО)

От Койнаре до София, сметката на Диона струва скъпо. Сега тя я слага на масата. От дискриминация и политика, през изкривена слава и фалшиви лица до съкрушителна загуба и края на една любов. „Диона ми отне всичко!“ признава тази неделя Денислава. В рядко откровено интервю за човек от този жанр. 

“В началото беше приятно да съм Диона”, спомня си певицата за първите стъпки от своята музикална кариера. 

“С течение на времето исках да се откажа”, признава тя. 

Маги Джанаварова: Изневериха ми с колежка (ВИДЕО)

Един от най-тежките й моменти е загубата на нейното дете. 

“Имаше момент, в който исках да се откажа от музиката. Загубих много от себе си, от Денислава. Имаше момент, в който исках да създам семейство и Диона ми го отне. Имах много проблемна и тежка бременност. Заради напрежението от работа, организмът ми не издържа на това да бъде и Диона, и Денислава, и бъдеща майка”, споделя с мъка певицата. 

Алисия: Винаги съм била срамежлива

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.