Летният фестивал започва със Street Food Fest

„На 1 юли откриваме събитието само с храна и напитки – или със Street Food Fest. Нашите колеги от A to Jazz Festival също започват в петък вечер и затова решихме да не си пречим. Така че след като послушат хубава музика – желаещите могат да дойдат и да хапнат при нас”. Това заяви в предаването „На кафе” Борислав Чучков, който е програмен директор на започващия на 1 юли Sofia Summer Fest. Събитието ще продължи до 30 септември. 

По думите му програмата на феста е доста разнообразна. През уикенда любителите на азиатската култура могат да се насладят на богатата и разнообразна музика и храна.

„За повече от предвидените събития билетите са почти изчерпани”, подчерта Чучков. „Имаме предвидени 750 места за две сцени. Има предвидени и представления за деца. Най-малките отново ще могат да се включат в специалната академия за тях. Тя е сутрин от 9 до 17 часа следобед. Информация за всички събития може да бъде намерена във всичките ни социални платформи и на нашия сайт”, посочи Чучков.

Той беше категоричен, че организаторите на събитието се опитват да го превърнат в лятната сцена на София. 

Подробности за събитията от Sofia Summer Fest – гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.