2,8 млн. долара бяха събрани на търг по време на събитието

Фондация amfAR помага със средства на хора, болни от СПИН. Благотворителният търг по време на галавечерта, включваше разнообразие от произведения на изкуството и единствени по рода си луксозни предмети. Много от тях бяха представени от известни личности в залата.

Сред предметите, които се предлагаха благотворително на аукциона, бяха портфолиото на Крисотфър Макос от десет снимки, персонализирана количка за бар и други.

Специален гост на събитието беше певицата Ели Гулдинг, която изненада всички с концерт. Тя изпълни едни от най-големите си хитове, включително и новата й песен Easy Lover.

За червения килим тя беше избрала рокля в сребристо по тялото с дръзка цепка на бедрото.

Актрисата Джоди Търнър-Смит, която в същата вечер имаше и рожден подкрепи инициативата като изнесе реч за необходимоста от лек за СПИН тъй като вирусът продължава да заразява хиляди хора по света. Тя беше избарала пищен тоалет от две части – корсет и дълга пола в цветовете на дъгата.

Актрисата Хедър Греъм, която от години подкрепя благотворителната кауза беше спряла своя избор на рокля с волани украсена с блестящи детайли. Тя бе сред звездите, които се качиха на сцената, за да представят част от предметите изложени на търга.

Филмовият продуцент Лейди Моника Бакарди си тръгна от аукциона с колекцията от снимки на Кристофър Макос за 250 000 евро. За червения килим тя беше избрала елегантна рокля в златисто.

По време на филмовия фестивал във Венеция Кейси Афлек представи новия си филм “Dreaming wild”. След премиерата той също се появи на партито с приятелката си Кейли Коуан, която беше избрала блестяща рокля по тялото в ярко червено.

В селекцията на фестивала тази година е филмът „Моника” на режисьора Андреа Палоаро. В главните роля влиза актрисата Патриша Кларксън. Тя позира пред фотографите в елегантна зелена рокля с ефирни воали.

Мариса Томей искрено се забавляваше на червения килим в стилен тоалет в черно украсен със сребристи детайли.

Топ моделът Сара Сампайо беше заложила на сигурното – елегантна черна рокля с пайети по тялото.

Избели Фонтана бе сред най-стилните дами на вечерта. Тя беше избрала рокля с дълги ръкави и три де бродерии с дълъг шлейф.

Сара Фъргюсън присъства на официалната премиера на филма „Синът”, след което се появи и на Амфар, за да подкрепи благотворителната кауза.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.