Вижте какво споделя певицата в откровено интервю пред Ивелина Кунчева

Наричат я съвременната Едит Пиаф. Зрителите я познават като Заз.  А самата тя се определя просто като Изабел. Тя е кралицата на модерния френски джаз, певицата възродила шансона. В интервю за Ивелина Кунчева, Заз разказва за другото си лице- това, което феновете й не познават. Споделя откъде идва и сценичният ѝ псевдоним.

„Аз се казвам Изабел. И когато търсех какво да бъде сценичното ми име, реших да направя съкращение от няколко букви. От друга страна, това са първата и последната буква на френската азбука. Началото и края. Търсех точно тази символика- цикълът на живота”, разказва певицата.

На въпрос на Ивелина Кунчева, кой вижда сутрин в огледалото- Заз или Изабел, певицата отговаря така: „Всъщност, Избаел си е Заз. Но Заз, това е моят медиен образ. Когато станах Заз, хората някак се вкопчиха в това име и не искаха да го пуснат. Усещах, че нямам контрол над него, сякаш ми се изплъзваше. Изабел е тази, която дава сила на Заз ”

Певицата признава, че в началото, публичният й образ е бил много по-силен от истинската й същност. Разказва и как се чувства, когато пее пред българска публика.

„Много съм щастлива всеки път, когато посещавам България. Пазя невероятни спомени от тази страна и се надявам пак да преоткрия публиката”, сподели още Заз.

Повече гледайте във видеото.    

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.