Събитието се случва 20 години след като тя стана първият победител в “American Idol”

Кели Кларксън получи звезда на алеята на славата в Холивуд. Събитието се случва 20 години след като тя стана първият победител в “American Idol” в края на първия му сезон през 2002 г. Освен любимите й съдии от шоуто Саймън Коуел, Пола Абдул и Ранди Джаксън момента с нея споделиха и двете й деца.

Оперираха Кели Кларксън по спешност

„Наистина съм благодарна на всички, които допринесоха да съм тук, на семейството ми, което е до мен. Трудно да се опише с думи. Бях на 19 , когато започнах и 20 години по-късно за мен това е вълшебен миг. Но за мен най-важното е да мога все още да наричам всички тези хора приятели и те все още да присъстват в моя живот. А и синът ми е тук с мен, а едва на шест. Радвам се да споделя този момент с всички вас. Мисля, че тъкмо затова съм тук днес - не просто заради самата мен, а защото постоянно имам около себе си хора, които ме подкрепят, обичат и искат да превърнат мечтите ми в реалност. Както и аз техните”, заяви тя.

Днес освен с успешна музикална кариера Кели Кларксон води собствено предаване което носи името “Шоуто на Kelly Clarkson”. По-рано този месец стартира неговия четвърти сезон.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.