Това стана пред „ТЕЦ – Марица Изток 2”

Старт на предизборната кампания обявиха от коалиция „Левицата” пред „ТЕЦ – Марица Изток 2”. Мястото не беше избрано случайно от лидерите в коалицията. Водачите на листи в страната обявиха, че ще работят за спасяването на целия минен комплекс, който е гръбнакът на българската икономика. И обявиха, че диалогът и доверието на обикновения човек са в центъра на политиката на коалиция „Левицата”.

„Левицата” поема ангажимент пред гражданите на България в следващия парламент в центъра да са хората, а не партийните интереси депутатите и на техните партийни централи. Запазване на работните места и изпреварващо повишаване на доходите, спрямо процента на инфлацията. Спиране и изобличаване на кражбите и битка със спекулата”, заяви Мая Манолова.

„Много бързо успяхме да направим платформа „Левицата”, която искаме да стане автентичната левица на България”, заяви Валери Жаблянов.

„Левицата” е гарантът за бъдещето на енергетиката, за бъдещето на икономиката, за бъдещето на обществото”, заяви Румен Петков.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.