Тя е под надслов "Избери свободата"

"Възраждане" откри предизборната си кампания от Варна под надслов "Избери свободата".

Пред симпатизанти лидерът на партията Костадин Костадинов заяви, че на тези избори е от изключителна важност българските граждани да излязат да гласуват, като по този начин България ще запази своята независимост. Костадинов постави и някои от основните приоритети на Възраждане, сред които запазването на българския лев, като национална валута. Кампанията ще бъде официално закрита на 31 март в София.

"Основният ни приоритет е да накараме колкото се може повече хора да излязат да гласуват, защото основният проблем - не само на тази кампания, но и въобще на българското общество последните години е пълната незаинтересованост на българските граждани от политическия процес в страната. Когато един човек се отказва от правото да решава собственото си бъдеще, той се отказва сам от свободата си. Заради това нашият надслов на кампанията "Избери свободата". Заради това основната цел, която сме си поставили е да накараме хората да излязат да гласуват в името на това България да бъде свободна и независима държава", заяви Костадин Костадинов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.