Политикът коментира приоритетите на партията

Вярваме, че на дневен ред не стои въпросът дали „Български възход“ ще премине 4-процентната бариера за влизане в парламента. Политиките на ген. Янев срещат одобрението на обикновения човек. Това каза Михаил Михайлов от „Български възход“ в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че приоритетите на партията са подсигуряване на националната и производствената сигурност, овладяване на бежанската криза и защита на доходите. По негови думи е необходимо да се води диалог за разрешаване на проблемите.

Той уточни как може да бъде овладяна кризата на българската граница. Политикът допълни, че е нужна помощ от страна на ЕС.

Михайлов коментира финансовата политиката на служебното правителство. По негови думи предложените мерки ще доведат до допълнителен стрес в икономиката. Политикът каза, че инфлацията е свързана и с производствената сигурност. Той е на мнение, че е нужна борба с картелите и намеса на регулаторните органи.

Повече от разговора гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.