Ние сме получавали много покани за коалиции, постове, но всичките сме отхвърлили, каза той

Има два варианта за кабинет. Единият е кабинет на Възраждане, ако народът гласува доверие. Другият е кабинет тип Франкенщайн, направен под диктат от американското посолство. Кабинетът на „Възраждане“ ще управлява самостоятелно. Ние сме получавали много покани за коалиции, постове, но всичките сме отхвърлили. Това каза Ангел Георгиев от „Възраждане“ в студиото на „Денят на живо“ по NOVA NEWS.

Той не смята, че изборите са застрашени заради бомбените заплахи. Политикът посочи, че това е „тест за здравия разум на населението и дали ще се подадем на внушения, изпратени незнайно откъде“.

По негови думи статуквото има интерес да плаши хората.

Политикът каза още: „Спешните решения са тези, които под натиска на американското посолство се опитват да ни накарат да вземем – да ни включат във войната в Украйна, да прием еврото.“ Той бе категоричен, че от „Възраждане“ ще се противопоставят на „външния натиск и внушения“.

Георгиев коментира и казуса със Северна Македония. Политикът обясни приоритетите на „Възраждане“ и мерките за овладяване на инфлацията. Той коментира също така войната в Украйна и позицията на България.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook