Партията закри кампанията си

ДПС закри кампанията си с посещение на лидера на партията Мустафа Карадайъ в родопското село Рибново. Пред жителите на централния площад Карадайь заяви, че не обещава, а директно поема ангажимент ДПС да спре прогресивното обедняване на населението.

Лидерът на движението посочи, че приоритетите пред партията в следващия парламент ще бъдат да се използва целия ресурс от Европейския съюз, предвиден за България, ефективно да се подпомагат уязвимите групи, достъпно здравеопазване, качествено образование, както и съдебна реформа, която да гарантира независимостта на съдебната система.

Възможен ли е вариант на коалиция между ГЕРБ и ПП

“Време е ДПС да участва във властта, време е за разум, време е за диалог, време е за отговорност. Време е за решаване на проблемите на хората. Време е дневният ред на хората да бъде дневен ред и на политиците и в НС, където ние ще бъдем част от мнозинството, и на правителството, което ние ще излъчим от НС”, заяви Карадайъ. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.