От коалицията посочиха, че са избрали мястото символично

„Левицата” постави край на предизборната си кампания. Това се случи пред Паметника на Съединението в Пловдив. От коалицията посочиха, че са избрали мястото като символ на обединението на българския народ.

Пред своите симпатизанти кандидатите на „Левицата” заявиха, че страната отново е изправена пред огромно социално и национално разделение и то трябва да бъде преодоляно със средствата на парламентарната демокрация.

От „Левицата” ще се борят за работещи демократични институции и за справедливо заплащане на труда на българските граждани.

„Очакваме подкрепа за преодоляване на социалните неравенства и социалното разделение. За нов икономически и финансов курс на българската политика. За реформа в съдебната система, която да даде справедливост на българските граждани и да гарантира спокойствието, свободата и отстояването на конституционните ценности”, каза Валери Жаблянов - водач на листата на „Левицата” в Пловдив-град.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.