Участничката от "Игри на волята" се надява това да са последните избори

„Гледам винаги да гласувам, защото е много важно всеки един от нас да даде гласа си, а не да стои вкъщи и да плюе, и да се оплаква, без да е дал никакъв глас за правителството, което иска да ни управлява“, заяви състезателката ни по фигурно пързаляне Александра Фейгин, позната на зрителите на NOVA с участието си в предаването „Игри на волята“. Тя сподели, че гласува на всички избори. Пропуснала е веднъж, защото е била на състезание.

Според фигуристката все по-често младите хора се интересуват от политиката и им „пука за това кой да ни управлява и как България да върви напред“. „Чувам, че доста хора викат, че ние младите не се интересуваме от нашето бъдеще, но не е така“.

Фейгин смята, че всеки политик е амбициран да направи нещо за държавата. „Всичко е думи. Засега не сме видели особено такъв прогрес, щом трябва постоянно да се гласува. Надявам се това да е последният път и хората вече да свикнем с новото правителство“, каза още тя.

Състезателката сподели, че обича да се предизвиква, защото си поставяш някакви цели и вървиш към тях, докато не ги достигнеш. На въпроса как си представя България утре, Фейгин отговори, че иска държавата да стане място за живеене, от което младите не искат да си тръгват.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.