Те ще бъдат част от Solar Sofia

Продължаваме с новини от света на музиката. След запомнящите се изяви на едни от най-значимите имена на британската рап сцена като Skepta и Central Cee на 12 април следва втори SOLAR в София със специален гост Russ Millions – артист с твърда позиция в британските класации, който ще зарадва своите почитатели с концерт в зала 3 на НДК. 

За първи път се появява на международната сцена с хита „Gun Lean“. Песента „Keisha & Becky“ в колаборация с Tion Wayne e следващият му изключително успешен проект, който влиза на седмо място в класацията за сингли във Великобритания и получава платинен сертификат. Не по-малко успешно е и изпълнението му „Body“ oт 2021 г , което събира стотици милиони гледания само за една година и се превръща в първата дрил песен, достигнала до номер 1 в британската класация. 

Рапърът сензация в TikTok Central Cee идва в България (ВИДЕО)

На 13 април в София идва и феноменът на клубната сцена Black Coffee - южноафриканският музикален продуцент, диджей  и автор на песни също ще участва в Solar Sofia. През 2022г. Нкосинати Мапумуло както е истинското му име, влезе в историята като стана първият африканец, спечелил "Грами" в категорията "Най-добър денс/електронен албум" за проeкта му Subconsciously. 

Редом до него зад пулта в зала 3 ще застанат и диджейката с отличителен стил Fiona Kraft както и Liubo Ursiny.  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook