Това каза в "Събуди се" певицата

„Много съм горда, че ще пея на сцената на „София Прайд”. Не просто уважавам, аз обичам тези хора”. Това каза в "Събуди се" певицата Есил Дюран. По думите ѝ участниците в шествието са шарени, талантливи и бликат от способности.

Изпълнителката сподели, че е възпитала сина си, който преди дни навърши пълнолетие, да е толерантен и да не дели хората по етнос, цвят на кожата или сексуална ориентация. Той ще е на Прайда, заедно с приятелката си. „Изключително щастлива съм, че имам такова дете”, призна Дюран.

Тя се включи и в благотворителната кауза, подпомагаща жителите на наводнените карлоски села. „Правенето на добро те извисява. Оправя и твоя собствен живот”, смята изпълнителката. Със средства помогнали и много доброволци. Есил Дюран сподели, че я вдъхновява как въпреки трудния си живот, българинът помага и обича да прави добро.

Кубрат Пулев: Господ ни изпитва колко силно желаем нещо и като се докажем, ни го дава. Това е любовта

Поп-фолк изпълнителката сподели свои спомени от детството. Като малка тя невинаги носела бански, когато ходела на море, защото в семейството били три деца. В наши дни тя сподели, че има специално отношения към банските костюми и се готви за плажа от зимата.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.