След повече от 30 години живот зад Океана, певицата обмисля да се върне да живее в България

Нужни са ви само няколко мига в присъствието на Кичка Бодурова, за да откриете, че тя е жена, решена да се дефинира - опитайте се да я затворите в кутия. Тя ще вдигне капака й и отново ще се издигне до върха. Тя казва, че е обичана и се чувства щастлива с живота, който има. Но зад това стои една жена, която е трябвало да събере цялата си смелост и да пропътува целия свят – буквално, за да стигне там, където е днес.

"Чувствам се страшно обичана. Никога не съм мислела, че ще имам такава кариера. Но на първо място съм майка и съпруга, аз съм бизнесдама, човек, който е доволен от живота си.
Не обръщам внимание на грозните неща, които се пишат за мен. Тези приказки трябва да бъдат игнорирани. От огнената ми натура идва скандалният имидж. Аз съм просто човек, който има мнение", сподели тя. 

Сега певицата отваря сърцето и душата си за интимен разговор без забранени теми. От загубата на родителите й в зората на кариерата, през отношенията й с Емил Димитров, Панайот Панайотов, Тони Димитрова, срещата ѝ с Тина Търнър, до големите любови в живота й Крис Зарпас, дъщерите й и България. Бодурова не спестява нито веднъж емоциите си. 

"Тръгнах си от съпруга си, защото като го видех и заплаквах, мислех, че пак ще се скараме. Не съм била влюбена в друг. Никога не съм била разочарована в любовта. Не съм търсила мъж, знаела съм, че мога да имам всеки. Тръгнах си от Крис, защото исках да се махна, видях после, че без него не мога. Не съм човек, който изневерява. Обичам честни отношения", откровена бе тя.

Маргарита Петкова - жената, която не крие годините, любовниците и пристрастията си (ВИДЕО)

"Аз влизам в огъня и не излизам обгорена, а мокра от потта, с която съм се мъчила да победя огъня. В моя живот най-главното е моето дете да не преживее каквото аз съм преживяла.
Загубих родителите си млада - на 25 г., а това не е само болка, но страх да оцелееш. Най-страшното за един млад човек е да се почувствам сам, без родители на една млада възраст. Те не искаха да ставам певица, пеех на балове, радваха ми се. Искаха да уча немска филология. Всичко правя така, че те да го одобрят. Ако можех да им кажа нещо сега, щеше да е колко много ги обичам", разкри Бодурова. И обясни, че Панайот Панайотов е прекрасен певец, който е направил грешка и я е обидил, но тя не се е обидила, защото концертът ѝ е бил продаден.

"Аз не съм направила скандал. Казах му, че няма да участва в моя концерт, защото имаше претенции кога и как да пътува. Всички колеги знаят, че е малко от голямото доброутро, а аз ненавиждам звездомани. Главата ми започна да бушува и си казах, че нямам нужда от него. Имаше претенции кога да му се изплати хонорара, а аз залагах името си. Поканих го, защото имаше добри чувства към мен", заяви певицата. И разказва, че е пяла на една сцена с Тина Търнър в Германия, на Асамблея на световната младеж и тя е била много земен човек.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.