За първи път го спохожда международен успех през 2015 г. с инструменталната песен "Age of Emotions"

Част от програмата на фестивала беше и турският DJ и продуцент. Махмут Орхaн. „За мен музиката е един различен свят. И ако от този свят премахна музиката, то тогава за мен животът няма да има смисъл“. Орхaн е турски дисководещ и звукозаписен продуцент. За първи път го спохожда международен успех през 2015 г. с инструменталната песен "Age of Emotions". Една година по-късно песента му "Feel" с участието на турската певица Сена Шенер оглави класациите в Гърция, Германия, Полша и Румъния, наред с други. Неведнъж е радвал българските си почитатели със завладяващата си музика, а сега застава пред нашата камера в Румъния.

Изпълнителката на хита "Cry, cry, cry" Осеана - за музиката, вдъхновението и новите си проекти

Току що слизате от сцената на фестивала Интенсити. Какво е усещането?

Беше невероятно! Просто страхотно! Мисля, че ми личеше, хората усетиха това и успяха да видят колко се вълнувам. В Румъния има едно нещо, което ми харесва - това е мястото, на което най-много се забавлявам, а и това е държавата, в която за първи път пусках музика. Тук хората знаят как да се прави истински купон.

Какво е за вас музиката?

Моят живот. Няма друго в моя свят, това е нещото, което обичам най- силно и ще бъде така до края на живота ми. За 15-те години, в които се занимавам с музика, научих едно - трябва да си фокусиран. Когато откриеш в какво си добър, трябва да му се посветиш изцяло. Само на него. Не в нещо друго, а само на това, в което знаеш, че те бива. Казвам си следното - знай, че всичко тепърва предстои! Тепърва ще правиш хубава музика, тепърва ще се забавляваш. Вярвай в това!

Ние сме от България! Какво бихте казали на всичките си почитатели в нашата страна?

Поздравявам ги от сърце! Заради зимния фестивал в Лос Анджелис не можах да дойда в България тази година, но много скоро ми се иска да посетя прекрасната ви страна.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook