Изпълнители на едни от най-големите естрадни хитове у нас, тяхното творчество остава вечно

Те са великото трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов. Изпълнители на едни от най-големите естрадни хитове у нас, тяхното творчество остава вечно и непреходно. "Докога"

Богдана Карадочева е категорична: Всяко излизане на сцена е вълнение. "Миряна Башева е написала едни от най-хубавите ни песни. Тя е философ, а аз много внимавам какво пея. Работила съм с Маргарита Петкова, Жоро Борисов. Желая на младите успех и късмет, но си пишат сами текстовете, а не са имали достатъчно време да прочетата достатъчно поезия, за да знаят, че една песен е послание", смята тя. 

От своя страна Стефан Димитров смята, че е помъдрял с годините. "Като си минал известно количество години имаш чувството, че си положил огромни усилия за нищо. След 100 години никой няма да се сети кой е бил финансов министър по ваше време, но ще си спомня за певците", посочи той. 

„ЗВЕЗДИ ПЕЯТ... ЕВГЕНИ“: Лордът представи спектакъл с известни личности

Васил Найденов също изрази твърда позиция: "Всички си позволяваме странни волности понякога, но никой не е длъжен на никого. Мнозина си въобразяват, че светът се върти около тях и трябва да ги разбираме. Аз се промених, защото правех на мухата път. Сега вече не прощавам, както на себе си, така и към другите", разкри той.

7 ноември отново ще е музикален празник в България, защото Богдана Карадочева и Стефан Димитров са резервирали зала №1 на НДК за грандиозния им концерт, наречен „Безнадежден случай“.

След като спектакълът отбеляза изключително успешна премиера в Града под тепетата, сега ще зарадва и софиянци. Кралицата на шансона подчертава, че освен нея и Стефан на сцената ще излязат Михаил Белчев, Васил Найденов, Виктор Калев.