Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  17:00

  Вятърничав – сериал

  Завладяваща история за невъзможната любов между Реян и Миран. Тя е от рода Шадоолу, един от най-силните в областта Мидят, а той иска да отмъсти на семейството й за смъртта на своите родители.
 2. 19:00

  Наследство – сериал

  Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
 3. 20:00

  Три сестри (премиера) – сериал

  Създаден по едноименния роман на Иджлял Айдън, сериалът разказва за необикновения живот на сестрите Тюркян, Дьонюш и Дерия и препятствията, които те трябва да преодолеят, докато откриват себе си.
 4. 21:00

  Моето име е Мелек (премиера) – сериал

  Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
 5. 22:00

  Преплетени съдби (премиера) – сериал

  Заветът на Дженет неочаквано ще сближи адвокатката Зейнеб с най-големия й син Халил, но скрит тъмни тайни от миналото ще предизвикат резки обрати в динамиката и отношенията в семейството.
 6. 23:00

  Не ме оставяй – сериал

  Животът на едно от най-заможните семейства в Анкара се преобръща, след като големият син се влюбва лудо в обикновена студентка.
 7. 00:00

  Наследство – сериал /п/

  Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
 8. 01:00

  Лейди, историята на една роза – сериал /п/

  Забележителната истинска история на израсналата в бедност Лейди Табарес, която по ирония на съдбата става една от най-успешните филмови актриси в Колумбия, само за да загуби всичко, когато е обвинена в убийство.
 9. 02:00

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец