Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  16:00

  Корабът на мечтите: Бахамски острови – романтика

  Двайсет години по-рано Мелани и съпругът й Филип се запознават и влюбват. Но спомените на Мелани са помрачени от инцидент с лодка, вследствие на който тя е в кома за три седмици. Престоят им на борда ще разкрие истина, която заплашва да обтегне брака им.
 2. 20:00

  Мистерии в сутрешния блок: Смъртоносни премеждия – мистери, драма

  Били Блесингс се превръща от обичан готвач и водещ на сутрешно предаване в заподозрян номер 1 по дело за убийство. Рискувайки собствения си живот, Били поема разкриването на мистерията в свои ръце.
 3. 22:00

  На предела на любовта – драма, романтика /п/

  Ема Уотърс убеждава приятелката си Джулия Адамс да организират моминско парти. Когато Джулия трябва да продаде целувка на търг, тя не може да повярва кой се оказва късметлията.
 4. 02:00

  Кейти Форд: Завинаги мама – романтика /п/

  Хелън Картър предизвиква себе си като напуска работа, за да завърши най-накрая медицинското си образование. Но синът й Луис, който отказва да поеме каквато и да е отговорност, започва да отнема повече от времето на Хелън, а това я поставя под все по-голям и трудно поносим натиск.
 5. 02:00

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец