Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  10:00

  Лекар на тропиците: Загадката – драма /п/

  Филипа не може да скрие симпатиите си към своя очарователен колега Девин. Даниел обаче не е готов да се откаже от нея просто ей така. Верен на мотото „Във войната и в любовта всичко е позволено”, иначе благоразумният главен лекар предприема някои доста учудващи мерки…
 2. 14:00

  Сватбата на моя съпруг – романтика, драма

  Лена е ценен организационен талант. Ето защо нейният шеф я моли да организира сватбата на дъщеря му. Фактът, че Лена среща своята стара и незабравима любов от детството ще повиши адреналина в кръвта й още повече.
 3. 16:00

  Изгубени в саваната – комедия

  На път за сватбата на децата им две двойки родители се оказват изгубени сред необятните пейзажи на Южна Африка. Ежедневните им кавги скоро прерастват в пламенни битки и всичко това, докато те се движат през потъващи пясъци, бягат от диви животни и се учат да живеят отново свободно.
 4. 18:00

  Дъщерята на посланика – сериал, 2 епизода

  Разказ за епичната любовна история на дъщерята на посланика Наре (Неслихан) и момчето от скромен произход, Санджар (Енгин), които се срещат и влюбват още като деца. Ще успеят ли да съхранят любовта си, въпреки всички съдбовни обрати, които предстоят?
 5. 20:00

  Някой, някъде там – романтика

  След два сериозни провала – публична раздяла с приятеля си и фалит на създаденото от нея приложение за запознанства, за да спаси компанията си, Чарли се налага да се съюзи с Лиам, самоуверен маркетинг експерт.
 6. 22:00

  Сватбата на моя съпруг – романтика, драма /п/

  Лена е ценен организационен талант. Ето защо нейният шеф я моли да организира сватбата на дъщеря му. Фактът, че Лена среща своята стара и незабравима любов от детството ще повиши адреналина в кръвта й още повече.
 7. 02:00

  Живот като на шега – романтика, драма /п/

  Сабрина и Лиза спонтанно решават да разменят "живота" си за кратко: Лиза поема управлението на малък хотел на мястото на Сабрина, а Сабрина се премества в апартамента на Лиза в Лондон в опит да промени живота си.
 8. 02:00

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец