Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  14:00

  Живот като на шега – романтика, драма

  „Корабът на мечтите“ се отправя към най-южната точка на Африка. Това пътешествие е много специално за капитан Паргер и екипажа му, тъй като трябва да се сбогуват с дългогодишни техни колеги, които слизат от борда, за да започнат нов живот на сушата.
 2. 18:00

  Дъщерята на посланика – сериал, 2 епизода

  Докато съдебният лекар прави огледа на намерен труп и полицаите отцепват местопрестъплението, любопитството на собственичка на спретната цветарница Аби надделява и тя започва свое собствено разследване.
 3. 20:00

  Цветарница на мистериите: Последният детайл – мистери

  Сабрина и Лиза спонтанно решават да разменят "живота" си за кратко: Лиза поема управлението на малък хотел на мястото на Сабрина, а Сабрина се премества в апартамента на Лиза в Лондон в опит да промени живота си.
 4. 22:00

  Живот като на шега – романтика, драма /п/

  Организаторът на сватби Том навършва 40 години на кораба, но не иска никой да му подготвя изненада. Майка му, Керстин, тайно се качва на борда и обединява усилията си с екипажа, за да организира незабравим празник за сина си в неговия специален ден.
 5. 00:00

  Круиз към щастието: Тирол – романтика, комедия /п/

  Телепазарен прозорец
 6. 02:00

  Еротичен телепазар

  Гопика започва нов живот като по-голямата снаха на семейство Моди. Историята проследява съдбоносните перипетии, през които трябва да премине, за да докаже, че е достойна.