Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  16:00

  Корабът на мечтите: Сейшели – романтика

  Сред пътниците на борда е и известната певица Стела Бергер, придружавана от своя бодигард Лео Шьоне. Таен преследвач тормози Стела от известно време и това пътуване е нейният начин да се отдалечи от него и да намери мир и покой в анонимността.
 2. 20:00

  В редиците на любовта – комедия, романтика

  Том Бренън и Каролин Фостър винаги намират за какво да се спречкат в работата си. Скоро и двамата осъзнават, че това се дължи на пламъка на любовта помежду им.
 3. 22:00

  Любов на хоризонта – романтика, драма /п/

  Елена и Малкълм са магически привлечени един към друг. Но последното нещо, което Елена иска в този момент, е нова връзка. Когато открива кой всъщност е Малкълм, тя е решена да се отдръпне, но може би нарастващата химия между тях ще се окаже по-силна.
 4. 00:00

  Круиз към щастието: Тоскана – романтика, комедия /п/

  Корабът на мечтите отвежда екипажа, Макс Паргер и сватбения организатор Том в Тоскана. Специално пътуване, защото на борда за първи път ще се проведе сватба на знаменитост…
 5. 02:00

  Еротичен телепазар

  Гопика започва нов живот като по-голямата снаха на семейство Моди. Историята проследява съдбоносните перипетии, през които трябва да премине, за да докаже, че е достойна.