Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  12:20

  Малки жени – романтика, драма

  Изправена пред недоимък, новоизлюпената авторка Джо Марч се бори да си създаде име в доминирания от мъже Ню Йорк. Мег вече е омъжена, а Ейми е в Париж с тяхната заможна леля Марч. Скоро новината за болестта на Бет събира отново сестрите под един покрив.
 2. 17:50

  Браво, момчето ми! – комедия

  Адам Сандлър и Анди Самбърг променят представата за баща и син в тази вълнуващата комедия.
 3. 20:00

  Такси – екшън, комедия, криминален

  Опитният разносвач на пица Даниел най-накрая сбъдва мечтата си да кара такси. Притиснат от полицията за огромно нарушение на скоростта, той ще помогне на непохватния инспектор Емилиен, който не умее да шофира, да тръгне по следите на германски банкови обирджии.
 4. 21:50

  Вертикална граница – екшън, трилър

  Младият алпинист Питър Гарет предприема изкачване на К2 - вторият по височина връх в света. Изправяйки се срещу собствените си физически ограничения и мощта на природата, Питър рискува живота си, за да спаси сестра си Ана.
 5. 00:20

  Мексиканецa – екшън, комедия

  Абсолютният неудачник Джери получава два ултиматума: от своя шеф – бандит: да донесе безценен античен пистолет, наречен „Мексиканеца”; и от своята шантава приятелка - да скъса с подземния свят. Да се вземе пистолета се оказва лесно, но да се донесе... Не чак толкова.