Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. 07:50

  Надиграването – драма, музикален /п/

  Сюжетът на лентата се фокусира върху популярния сред младежите уличен танц B-boying. Данте привлича Блейк, за да сформират свой собствен B-boying отбор с надеждата, че американските танцьори отново ще достигнат върха.
 2. 10:15

  Кръв за кръв – екшън, криминален, драма /п/

  Виктор (Колин Фарел) е дясната ръка на един от най-могъщите престъпни босове на Ню Йорк, криещ тъмно минало. Запознавайки се с младата и непримирима Беатрис (Нуми Рапас), която се оказва жертва на престъпление, Виктор попада в оплетена и опасна мрежа от прелъстяване, изнудване и тайни кроежи за отмъщение.
 3. 12:45

  Адел и проклятието на пирамидите – приключенски, екшън, фентъзи /п/

  Люк Бесон представя историята на Адел Блан-Сек, която заминава за Египет, за да търси лечител за сестра си, изпаднала в кома след инцидент. Едновременно с това професор с парапсихологически способности успява да събуди древен птеродактил, който започва да тероризира цял Париж.
 4. 15:00

  Хубава жена – романтика, комедия /п/

  Джулия Робъртс е в ролята на красива проститутка, която случайно се запознава с богат бизнесмен (Ричърд Гиър). Не след дълго връзката им прераства в незабравима любовна приказка.
 5. 17:30

  Бурлеска – романтика, музикален, драма

  В "Бурлеска" Али Роуз е красиво момиче от провинцията, което попада в космополитния Лос Анджелис, където съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес.
 6. 20:00

  От местопрестъплението – сериал, сезон 14

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 7. 21:00

  Вади ножовете – криминален, драма, мистери

  Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
 8. 23:40

  От местопрестъплението – сериал, сезон 14 /п/

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 9. 00:35

  Неуловим – екшън, трилър, криминален /п/

  От хипохондрик и канцеларски плъх Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) се превръща в хладнокръвен убиец, който ликвидира лошите с изненадваща лекота. Но скоро започва да подозира, че мъдрите му учители не са справедливите борци с престъпността, за които се представят.