Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  07:50

  Частни детективи – сериал, сезон 1

  Бившият професионален хокеист Мат Шейд променя безвъзвратно живота си, когато решава да се съюзи с яростния частен детектив Анджи Еверет. Докато разследват тежки престъпления, те ще се предизвикват един друг на всяко ниво…
 2. 11:00

  Нотинг Хил – романтика, комедия/п/

  Мечтата на всеки мъж се сбъдва за Уилям Такър (Хю Грант), когато най-красивата жена и най-прочута филмова звезда в света Анна Скот (Джулия Робъртс) влиза в книжарницата му. Но да имаш връзка с такава жена никак не е лесно - независимо дали в обкръжението на най-добрите ти приятели или пред жадната за сензации преса.
 3. 13:50

  Хубав ден в квартала – биографичен, драма

  Филм по истинската история за приятелството между Фред Роджърс (Том Ханкс) и журналиста Лойд Фогел (Матю Рийс). На уморен редактор в списание му е даден профил, за който да пише, но в процеса на работа ще му се наложи да преодолее своя скептицизъм и да се научи на доброта, съпричастност и истинско приятелство от най-обичания съсед на Америка.
 4. 16:00

  Омагьосване – комедия, фентъзи, романтика/п/

  Егоцентричният актьор Джак Уайът кани добрата вещица Изабел Бигълоу да участва във филм с намерението да я засенчи. Когато Изабел разбира за намеренията му, решава да използва магията си срещу Джак. Дали обаче ще реши да му каже истината?
 5. 18:00

  Мъже в черно – екшън, фантастика, комедия/п/

  Полицай се присъединява към тайна организация, извършваща имиграционни услуги и наблюдаваща всички извънземни на Земята. Работата им се пази в тайна и, разбира се, се обличат в черно.
 6. 20:00

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 4

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
 7. 21:00

  Ямакаши – екшън, криминален, драма

  Седем млади момчета с невероятни физически умения разполагат само с 12 часа да осигурят средства за сърдечна трансплантация на приятел.
 8. 22:50

  Армагедон – приключенски, екшън, фантастика

  Когато изпълнителният директор на НАСА разбира, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена от голям метеорит, той изпраща на астероида специалисти, които да поставят ядрена бойна глава в недрата му.
 9. 01:55

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 4 /п/

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.