Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  17:30

  Взлом – криминален, романтика, драма /п/

  Една история за кражба - както криминална, така и емоционална, "Взлом" проследява разнородна група от дългогодишни лондончани и новопристигнали, чийто живот се пресича в централния район на Кингс Крос. Когато започват чести обири на модерните офиси на ландшафен архитект в покрайнините, разследването му го изстрелва от сигурността на неговия познат свят. Това предизвиква поредица от свързани събития и междуетнически сблъсъци, които карат архитекта да преосмисли живота си.
 2. 21:00

  Кръстникът III, Кода: Смъртта на Майкъл Корлеоне – криминален, екшън, мистери

  Последният филм от трилогията отново е с участието на Ал Пачино в ролята на Майкъл Корлеоне. Значително остарял, той вече има само две цели – да узакони семейния бизнес и да си намери заместник.
 3. 00:10

  От местопрестъплението – сериал, сезон 14 /п/

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 4. 01:05

  Фаворитката – биографичен, исторически, комедия /п/

  В началото на 18-ти век в Англия връзката между кралица Ан и нейната близка приятелка, лейди Сара, е застрашена от появата на нова слугиня, която планира да се върне към аристократичните си корени.