Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  15:50

  Кралят на скорпионите – приключенски, фентъзи, трилър /п/

  Преди пет хиляди години жестокият и амбициозен войн Мемнон е вярвал, че му е отредено да властва над всички племена в пустинята. С помощта на своята магьосница Касандра, която предсказва всички битки, той никога не е губел. Но един горд мъж се осмелява да се изправи срещу злото.
 2. 20:00

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 5

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
 3. 21:00

  Османският лейтенант – военен, драма, романтика

  В навечерието на Първата световна война идеалистично настроената американска мед. сестра Лили пътува с медицински материали до отдалечена мисионерска болница в Османската империя. По време на пътуването тя започва да се влюбва в придружаващия я Исмаил, сприхав лейтенант от османската имперска армия. Светът потъва във война, а Лили се оказва разкъсана между мисията и любовта си към Исмаил.
 4. 23:20

  Кръстникът – драма, криминален /п/

  Заснет по романа-бестселър на Марио Пузо, този брилянтен филм рисува смразяващата картина на възхода на една сицилианска фамилия, на загубата на властта и влиянието и в Америка, както и предаването им от баща на син.
 5. 02:50

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 5 /п/

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.