Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  09:15

  Феята на зъбките 2 – комедия, семеен /п/

  Лари Гътри е изоставен от любимата си заради градския плейбой. За да я спечели отново, той се включва да помага на местните деца в следучилищната й програма. Когато случайно казва на децата, че феята на зъбките е измислица, Лари се превръща в облечена в пачка фея, със задача да събира детски зъби.
 2. 13:25

  Ламборгини: Човекът зад легендата – биографичен, драма

  От скромното му начало като производител на трактори до прословутото му съперничество с Енцо Ферари, филмът разкрива невероятната история на Ламборгини – човекът легенда, който се превръща в истинска икона в автомобилната индустрия.
 3. 15:30

  Всички страхове – трилър, екшън, драма /п/

  Бен Афлек е в ролята на младия и амбициозен агент Джак Райън, въвлечен в действие от директора на ЦРУ Уилям Кабът (Морган Фрийман). Той проследява опасна диря и стига до шокиращо заключение: терористичен план трябва да провокира война между САЩ и Русия.
 4. 18:00

  Хвани и пусни – романтика, комедия, драма

  След смъртта на годеника си Грей се премества да живее заедно с неговите приятели. Постепенно тя разкрива неподозирани истини за своя идеален годеник и започва да се увлича по последния мъж, който някога е смятала за привлекателен.
 5. 20:00

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 7

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
 6. 21:00

  007: Голдфингър – екшън, приключенски, трилър

  Шон Конъри отново поема командването като агент 007, за да се изправи срещу маниакален злодей, който е решен да превземе цялото злато във Форт Нокс – и да заличи световната икономика.
 7. 23:20

  Орлово окo – трилър, криминален, екшън

  Растящият риск превръща двама обикновени непознати хора (Шая Лабьоф и Мишел Монахан) в най-издирваните бегълци в страната и ги принуждава да се борят за живота си, докато се опитват да разберат какво наистина се случва.
 8. 01:45

  От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 7 /п/

  Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.