Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  12:45

  Адел и проклятието на пирамидите – приключенски, екшън, фентъзи /п/

  Люк Бесон представя историята на Адел Блан-Сек, която заминава за Египет, за да търси лечител за сестра си, изпаднала в кома след инцидент. Едновременно с това професор с парапсихологически способности успява да събуди древен птеродактил, който започва да тероризира цял Париж.
 2. 17:30

  Бурлеска – романтика, музикален, драма

  В "Бурлеска" Али Роуз е красиво момиче от провинцията, което попада в космополитния Лос Анджелис, където съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес.
 3. 20:00

  От местопрестъплението – сериал, сезон 14

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 4. 21:00

  Вади ножовете – криминален, драма, мистери

  Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
 5. 23:40

  От местопрестъплението – сериал, сезон 14 /п/

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 6. 00:35

  Неуловим – екшън, трилър, криминален /п/

  От хипохондрик и канцеларски плъх Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) се превръща в хладнокръвен убиец, който ликвидира лошите с изненадваща лекота. Но скоро започва да подозира, че мъдрите му учители не са справедливите борци с престъпността, за които се представят.