Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    17:30

    Ад – екшън, криминален, драма/п/

    След като идва в съзнание, Робърт (Том Ханкс) обединява сили с лекуващия си лекар Сиена (Фелисити Джоунс), за да защити света от злия план на луд учен.
  2. 21:00

    Ченгета на промоция – екшън, трилър, криминален

    Бягайки от коварния наемен убиец Боб Видик (Джерард Бътлър), хитрият измамник Теди Мурето (Франк Грипо) цапардосва неопитен млад полицай, за да го арестува. Заради появилия се проблем и последващ масов хаос Видик се принуждава да прояви креативност, ако иска да си свърши работата и както трябва.
  3. 23:10

    Хензел и Гретел: Ловци на вещици – екшън, фентъзи, ужаси

    Динамичен, суров и мрачен прочит на познатата история за брат и сестра, изоставени в гората и случайно попаднали в бонбонената къща на зла вещица. Филмът проследява вече порасналите Хензел и Гретел - 15 години след като едва са се изплъзнали от ръцете на вещицата.
  4. 00:55

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 4 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.