Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  06:35

  Сватбен марш – комедия, семеен, драма /п/

  След дълги години раздяла Оливия среща своята колежанска любов Мик по време на сватба си за друг мъж.
 2. 10:30

  Американска жена – мистери, драма /п/

  В тази наелектризираща драма дъщерята на Дебра (Сиена Милър) изчезва и тя е оставена да отгледа невръстното й дете сама. Филмът проследява изпитанията и премеждията на следващите години, водещи до дългоочакваното откриване на истината.
 3. 12:50

  Мечтах за Африка – романтика, приключенски /п/

  Неукротимата Куки Галман проявява смелостта да се откаже от удобния си, но монотонен живот в Италия, за да започне всичко отначало в африканската пустош заедно със сина си Емануел и съпруга си Паоло.
 4. 15:20

  Мисията невъзможна 3 – екшън, трилър, приключенски /п/

  Супер шпионинът Итън Хънт (Том Круз) ненадейно бива повикан, за да се изправи срещу най-големия злодей изпречвал се на пътя на тайните служби - Оуен Дейвиан (Филип Сиймур Хофман) - международен търговец на оръжие и информация, който не познава значението на думите съвест и милост.
 5. 17:50

  Представи си това – комедия, фентъзи, драма

  Като мнозина професионалисти, Еван Даниелсън е толкова ангажиран с кариерата си, че все не намира време за малката си дъщеря Оливия. Но когато тя го запознава с обитателите на въображаемата си страна, Еван преоткрива детето в себе си и намира решение на всичките си проблеми.
 6. 20:00

  От местопрестъплението – сериал, сезон 10

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 7. 21:00

  Такси 2 – екшън, комедия, криминален

  Младият полицай Емилиен трябва да спаси японския посланик и приятелката си Петра, които са отвлечени. На помощ идва нестандартният шофьор на такси Даниел, за да спаси положението с познанията си на пътя и невероятното си умение - да кара с бясна скорост.
 8. 22:50

  От местопрестъплението – сериал, сезон 10 /п/

  Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
 9. 23:50

  Блейд Рънър 2049 – екшън, драма, мистери

  Разкриването на пагубна за обществото тайна заставя младият Блейд Рънър Кей да издири застаряващия, който е в неизвестност от 30 години…