Специална игра във Facebook стартира с тематичния месец „Треска за Оскари”

„Треска за Оскари” се завръща на червения килим с ново предизвикателство. Дългоочакваният тематичен месец  „Треска за Оскари” стартира в ефира на KinoNova с разтърсващ екшън и романтика в сюжета на „Пърл Харбър”, a през това време на Facebook страницата на канала имаше специална изненада за всички фенове на медията. 

По време на цялата кампания „Треска за Оскари”, всяка вечер от 21.00 ч., зрителите могат да гласуват за „Сцена за Оскар” и по този начин да избират измежду най-добрите кино моменти от ефира на KinoNova  в  специална игра. Всеки може да даде своя глас с Facebook like за фаворита си, а в три поредни понеделника в състезанието ще участват седем ленти, част от тематичния месец  „Треска за Оскари”

Всяка седмица чаша, одеяло и карта за кино очакват трима късметлии, избрани на случаен принцип. На финала KinoNova и „Треска за Оскари” ще изненадат един от всички киномани с голямата награда – кино проектор.

„Треска за Оскари” продължава тази седмица с премиерната лента „Наръчник на оптимиста”, заглавията „Война на световете”, „Ураганът” и „Кинг Конг” – всяка вечер от 21.00 ч. по KinoNova. 
 
Разберете повече за играта тук

Правила и Общи условия на играта вижте тук.