Милиони гледания на месец регистрират видеата, част от партньорската програма на vbox7.com

За по-малко от година авторите и праводържателите на видеа, част от партньорската програма на най-големия български сайт за видео споделяне vbox7.com, вече печелят два пъти повече, отколкото в който и да било друг сайт за споделяне на видео съдържание. Това се дължи на факта, че в платформата рекламират най-големите компании на българския пазар, а това предопределя и два пъти по-голямата печалба, която авторите на видеа получават на 1000 гледания на клип с излъчена в него видео реклама в сравнение с останалите сайтове за видео споделяне.

Милиони гледания на месец регистрират видеата, част от партньорската програма на vbox7.com. Уникално предимство, което платформата предоставя на членовете на партьорската програма, е допълнителното промотиране на видеата и техните автори на останалите сайтове, част от медийната група. Успоредно с това влогърите могат да участват в специални проекти и да правят продуктови позиционирания, които им носят допълнителни приходи, а различните брандове могат да заложат и на нестандартно рекламно присъствие. Целият този набор от инструменти, с които vbox7.com промотира своите автори и тяхното съдържание, води и до впечатляващите милиони гледания на видеата на месечна база.

Само за 260 дни работа партньорската програма на vbox7.com помогна на авторите на видеа не само да печелят от това, но и да достигнат до максимален брой онлайн потребители. Безспорно едно от най-ярките доказателства за нейния успех е превърналият се в истинска сензация влогър Емил Конрад. Част от програмата са още някои от най-големите имена в българската музика, продуцентски къщи, телевизии, предавания, както и други автори на видеа. До момента в рамките на партньорската програма са качени над 36 000 видео клипа, отчитат от vbox7.

Във vbox7.com потребителите могат да намерят и разнообразно международно съдържание, което се обогатява ежедневно.