Десислава Георгиева

Продуцент "Събуди се"

Първата среща на Десислава Георгиева с професионалната журналистика е през 2008 г., когато става част от екипа на в. Стандарт. Основните теми, по които пише, са свързани с организираната престъпност в България. Бързо успява да се наложи като един от най-добрите криминални репортери, като през 2009 г. получава наградата на вестника за дебют – „Младо перо на годината”. С подкрепата на в. Стандарт е част от кампанията „Милост за децата”, покрай която публикува редица материали, свързани с наркоразпространението в  училищата. 
През 2010 г. разширява още повече разнообразието от теми, които отразява – стартира рубриката „Гласът на старата мома”, в която нищи проблемите на необвързаните, независими, работещи момичета. През 2011 г. става част от сайта „Всеки ден”, като същата година се присъединява и към екипа, отговорен за издаването на първия ежедневен таблоид у нас. 
Към семейството на NOVA се присъединява през февруари 2014 година, като продължава да върви по стъпките на различни криминални случаи и да се доказва в ресора, който познава повече от добре – криминалната журналистика. 

Email: desislava.georgieva@ntv.bg

Статии