Здравейте, "Здравей, България", пише Ви една Ваша зрителка от гр. Сливница, обл. София.

 

Следя предаването Ви с интерес особено любимата ми рубрика Моята новина. Поздравявам Ви за добрата работа и за това,че помагате на хора като нас Вашите зрители. А ето и темата за която Ви пиша: ДУПКИ!!!

 

Община Сливница се намира в централната част на Западна България. Разположена е на 25 км от София и на 26 км от западната ни граница със Сърбия. Заема площ от 187 кв.км, наброява 9760 жители и включва 13 населени места. Градчето ни е много хубаво и спокойно за живеене. Изпращам Ви няколко снимки на улиците в града, като подобно нещо може да се види на много от тях.

 

Аз съм на 24г. и не съм виждала никога цялостно преасвалтиране на повече от 2 улици. От общината все се оправдават,че нямат пари за това. Ако някога се е случвало да запълнят няколко дупки обикновено на следващата година няма и помен от това.Преди около 6г. една вечер прибирайки се стъпих в една от посочените дупки и си счупих крака.
 

 

Случайно след това, още бях с гипс и се видях с тогавашния кмет и му разказах за случката. Отговора от него беше Съжалявам, бързо оздравяване и повдигане на рамене.Аз не съм шофьор, но искрено съчувствам на хората, които им се налага да си чупят колите в тези дупки. Положението наистина е трагично и се обръщам с МОЛБА към ВАС за съдействие, тъй като нас гражданите Общината явно не ни чува! Благодаря Ви за отделеното време и се надявам да се вземат някакви трайни мерки за решението на този проблем!