Пиша Ви от кв. "Надежда" с надеждата, че ако това бъде излъчено може би ще се вземат някакви мерки или поне ще получим адекватен отговор от общината.

Започна се ремонт най-сетне и на Северния парк (да не повярва човек), на който първият етап по план трябваше да приключи на 10 март и се състоеше в това да се постави осветление и да се оправи входа на парка. За съжаление обаче не се случи това. Поставиха осветление и толкова.

Ремонтът се оказа повече щета, отколкото полза. След себе си оставиха купища разрушения, всички кофи и саксии изкъртени и захвърлени встрани. Детските пясъчници разрушени, а пейките, които явно им пречеха просто изчезнаха. Хубаво е, че вечер ще ни свети парка, ама ние денем по лампите ли да сядаме?

Всички плочки, които бяха изкъртени за да се прокарват кабели или за смяната на тръбите си седят и те захвърлени настрани на купчини, чакайки някой да ги нареди. И за капак – всички дупки, които изкопаха за смяната бяха запълнени просто с чакъл... Безценно.

Е, резултатът – осветлението е налице, няма пейки, няма кошчета и саксии, няма детски пясъчници, никъде не е асфалтирано, входа на парка е като кално свлачище, а след тези дъждове всичкия пясък и чакъл по тези „трасета” слегна и се образуваха канали, които ние минавайки трябва някак да прескачаме, а за това, че няма как с децата да минем с количките няма да говоря.

Може би проектът е бил: „Малката Венеция”. Писахме до общината, но отговор няма вече 3 месеца.

Е, кому са нужни тези лампи, щом останахме без толкова много други неща?

Как може Южния парк да бъде ремонтиран всяка година и да изглежда прекрасно, а в Северния едни лампи дори да не сложат без да има щети, а пейки да не са подновявани откакто съществува парка???

Надяваме се да се обърне внимание на този репортаж, защото само чрез телевизията се поема отговорност в България. За съжаление!!!