Уважаема редакция на предаването "Здравей, България!"

 

Казвам се Димитрина Ангелова, от гр. Плевен. Изпращам ви видеоматериал, за да види цяла България, поредният акт на беззаконие, вандалщина и липсата на всякакъв ред и сигурност за обикновения човек и личната му собственост, които би трябвало да са неприкосновени.

Този материал е адресиран и с цел да събуди институциите (към които вече съм изпратила и писмени жалби), отговорни за реда в държавата ни - МВР, Омбудсмана на България, Президентството - администрация на Президента, както и до предаването "Господари на ефира" и до вас - "Здравей, България!".

Надявам се най-вече, да събудя заспалата съвест на правителството, както и на депутатите в НС, чиято основна задача и отговорност е да създават законите на една европейска държава. Защото България се намира в Европа и е член на ЕС, а не е на някой затънтен остров, населен от диваци и получовеци, в който по-силният оцелява!

Отвратена и възмутена съм от безхаберието и беззаконието в държавата ни, и искрено вярвам, че ще събудя интерес у всички онези будни, честни и почтени граждани, които да обединят усилията си за създаване на нормален живот в държавата ни, в която правата на човека са защитени и животът му има стойност.

 

Благодаря Ви!