Здравейте,

 

потресена съм от безотговорността и безхаберието на "държавата" ни. Плащаме луди пари за данъци под всякаква форма, а получаваме ритник по задника.

 

Става въпрос за моста в края на детелината на пътя София - Варна край Велико Търново (прословутия ремонт, за който ни призоваваха за търпение и пак търпение). Тази сутрин в 7.30 часа имаше дупка на моста, който е затворен в едното платно заради ремонтни дейност, която беше достатъчно голяма, за да затрудни допълнително и без това бавното движение на моста.

 

Тази вечер, буквално след 12 часа, не само дупката е станала по-голяма, но е започнало образуването и на втора такава. В следствие на бавното движение, поставеният светофар не върши никаква работа, тъй като движението на автомобилите се разминава тотално със зеления сигнал. Наложи ми се да чакам близо 45 мин, за да измина разстояние, което обикновенно изминавам с автомобила си за около 3,4 минути.

 

Питам г-жа Павлова, след като два пъти звънях на АПИ (Велико Търново и София) и получих стандартния отговор: "Ще предам г-жо и знаем г-жо...." - за какво плащам луди пари за винетки и всевъзможни данъци? Аз права имам ли в тази държава или съм задължено лице, на чиято издръжка се дундуркат г-жа Павлова и нейните безотговорни подчинени. Питам КАТ Велико Търново къде бяха прекрасните ни катаджии, сигурна съм, че сигналът е стигнал и до тях - на пийване покрай баловете или залегнали по храстите 5 км по нагоре, за да изкарат някой лев под масата? Питам г-н Борисов къде е той, когато има такива проблеми, защото когато се режат лентичките е първа пушка????

 

Много сме далеч от Европа, защото там тези ремонти се извършват за 2-3 седмици и се работи 24/7, а тук последните 5 дни не съм виждала жив работник да се мярка на хоризонта!!!!!!!!