В Горна Оряховица няма осветление на пешеходните пътеки, няма обозначени пешеходни пътеки, няма канализация и улично осветление. Трябва ли да умре някой, за да се задействат институциите? Колко деца трябва нелепо да умират? Защо не проучите как кметът на Горна Оряховица усвоява средства и ограбва съгражданите си?

Това е индустриален град, в който почти няма безработица. Има много фабрики и цехове, а града е пълна мизерия. Цигани се ширят в бентлита, мерцедеси и бмв-та всяка вечер правят гонки и събират луксозни коли по кафенетата, а нито МВР, нито някой друг ги проверява. Клипът, в който беше снимано дете, което кара луксозна кола, е от Горна Оряховица.

Докога ние ще работим, ще убиват държавата децата и родителите ни по пътищата, а ромите дето грабят и нарушават законите няма да ги притесняват? Едни от най-богатите хора живеят в тази област и работят в този град, има огромни производители тук, а градът е мизерия! "Захарни заводи" ли трябваше да направи пътя, осветлението и пешеходната пътека? Малко ли хора работят там?