То е открито е с десетки рани от нож от баща си в дома им във Варна...

Момиче на 21 години е убито по особено жесток начин във Варна. Открито е с десетки рани от нож от баща си в дома им във варненския квартал „Левски“ на 27-ми септември сутринта. Първоначално полицията работеше по версията за самоубийство, защото жертвата била с прерязани вени.

Бащата на убитата Женя я открива в локва кръв. Лицето и тялото на момичето са покрити с рани от нож. Според съседи майката сама го извадила от тялото на жертвата.

Съседката Димитричка Филипова разказва, че момичето било „много кротко дете”. Допълва, че това е второто им дете, след като първото починало.
 
Женя било интелигентно, но затворено момиче, от къщата не се чували скандали.

Полицията разпитва роднини и приятели на жертвата, а днес предстои аутопсия. По първоначална информация Женя се е борила дълго за живота си.

Според съседите над къщата на убитото момиче тегне зла прокоба.

„Четиримата, възрастните, за няма и една година починаха подред. Нещо става, проклятие ли има, не мога да ви кажа. Иначе не са лоши хора”, споделя съседката Димитричка Филипова.

Кървавото престъпление напомня трагедията с Радостина Евтимова, която бе убита с над 50 рани от нож на 6 март 2009-та. Тя също бе на 21 години, а тялото и бе намерено в сграда, намираща се на метри от сегашното местопрестъпление.

Репортер: Искра Урумова