Обри Лий Прайс бил арестуван в щата Джорджия

Банкер, заподозрян в кражбата на 21 милиона долара, беше арестуван в Съединените щати, след 18-месечно издирване. Обри Лий Прайс изчезна през 2012-а заедно с милиони долари от банковия клон, който управляваше. Прайс бил арестуван в щата Джорджия след като година и половина властите смятаха, че е избягал в Южна Америка.

 

Банкерът беглец попаднал в ръцете на полицията абсолютно случайно. Пътен полицай го спрял, защото стъклата на пикапа му били прекалено затъмнени. Оказало се, че провинилият се шофьор е в списъка на ФБР с 10-те най-търсени престъпници в страната. Външният вид на Обри Лий Прайс бил тотално променен. В продължение на година и половина всички усилия на полицията били насочени в погрешна посока.

 

За последно Прайс бил видян да се качва на кораб във Флорида. Следователите смятаха, че е избягал във Венецуела. Вместо това банкерът бил се върнал в Джорджия, където е банковият клон, който управлявал. Съпругата му мислела че е мъртъв, защото преди да избяга оставил бележка, в която признавал за обира и твърдял, че ще се самоубие.