Той определи тазгодишния конкурс на "Евровзия" като революция

Кристиан Костов се завърна у дома. На Летище София го очакваше посрещане като за звезда. 

По темата

Повече от 100 фенове посрещнаха Кристиан с аплодисменти и изпълнявайки песента, с която той се класира на второ място на „Евровизия”.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА ЕВРОВИЗИЯ

И журито и публиката отредиха престижното второ място на Кристиан и „Beautiful Mess“. Най-силна подкрепа българският изпълнител получи от Македония, Беларус, Естония и Норвегия.

При гласуването тази нощ българите дадоха най-много гласове на Австрия. Големият победител на „Евровизия 2017” е Португалия. Молдова остана на трето място, а Белгия – на четвърто.

Веднага след обявяването на резултата Кристиан заяви, че му е писнало все да е най-младият участник и все да е втори, но е доволен, че е постигнал мечтата си - да докаже, че България не е малка и е истински победител.

„Всичко това е само за вас. Надявам се да се гордеете с нас, защото работихме много. Целият екип не спеше месеци. Искам да ви кажа, че съм изключително горд”, каза Кристиан след конкурса.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КРИСТИАН ПРЕДИШНАТА ВЕЧЕР

На Летище София той отново благодари на българската публика и всички чужденци, които са гласували за него. Кристиан определи тазгодишния конкурс на „Евровзия” като революция.

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor.

Разказът на Кристиан за пътя към престижния конкурс и скандалите, които го белязаха – гледайте интервю с него в предаването „Комбина”. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.