Той бил поканен на гости от жена, с която се запознал в интернет

Тежко престъпление в Сливен. 30-годишен мъж от Бургас е бил отвлечен, бит и тормозен близо две денонощия.

Това се е случило в частен дом, където бил поканен на гости от жена, с която се запознали в интернет. Двамата мъже, които издевателствали над него,  искали пин кода от банковите му карти. 

Отвлякоха сина на собственик на автокъща? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сигналът за отвличането е подаден от жертвата. По професия мъжът е шофьор на камион в чужбина и имал спестявания.

За отвличането и насилието са обвинени двама - 30-годишната жена от Сливен -  Диана Куртева и малко по-възрастния Станислав Стоянов. 

Какво точно се е случило?

В началото на годината Диана се запознала с бургазлията в интернет. След разговорите последвала и среща в Бургас. Миналият петък той бил поканен в Сливен, в къща, чийто адрес посочила Диана. Скарали се и в стаята влезли двама мъже с маски и го пребили жестоко.

Отвлякоха и гориха мъж с преса за коса

Модел - жертва на отвличане: Събудих се с белезници и натъпкана в чанта (СНИМКИ)

"Той е бил вързан със "свински опашки", било му е сложено тиксо на устата, за да не вика, да не привлича вниманието на околните. Има информация, че в известен период от време е бил и с качулка на главата,за да не гледа", съобщи заместник-ръководителят на апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова. 

"Мъжът буквално няма здраво място по тялото", обясни ръководителят на апелативната прокуратура Любомир Петров.  Целта била да бъдат източени банковите му карти. "Чрез онлайн банкиране те се опитали от неговите сметки да преведат пари в тяхна сметка. За късмет, не успели", съобщи прокурор Петров. 

След дни изтезания, мъжът е качен в багажника на собствения му автомобил. Оставен е край пътя в местността "Карандила". Задържаната жена е позната на полицията, като наркозависима. И двамата задържани остават в ареста.  

Поляк отвлече британски модел, за да я продаде като секс робиня (СНИМКИ)

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.