20-годишната британка Клоуи разказва ужасяващи подробности за случилото й се

Събудих се със закопчани с белезници ръце и крака, запушена уста, в чанта. Това разказва 20-годишният британски модел, която беше упоена и отвлечена в Италия. Единият от задържаните за престъплението е поляк - 30-годишният Лукаш Павел Херба.

Похитителите възнамерявали да я продадат в интернет като секс робиня. 

СНИМКИ НА КРАСИВАТА КЛОУИ ВИЖТЕ ТУК

По темата

Отвлеченото момиче се казва Клоуи. Тя разказва ужасяващи неща около случилото й се, пише „Тelegraph.co.uk”. 20-годишното момиче заявява, че се страхувала за живота си „секунда след секунда, минута след минута, час след час”.

Похитителите били свързани с група, известна с името „Черна смърт”. Докато я държали упоена, обявили наддаване за нея в интернет с начална цена от 300 000 евро. Дали срок на модната агенция, за която работи, да я откупят, ако искат да избегнат продажбата й като секс робиня. Самата Клоуи казва, че е можело да бъде продадена в Близкия изток.

Клоуи разказала пред полицията, че в средата на юли отишла на фотосесия в Милано. Адресът обаче се оказал фалшив и тя се озовала в изоставена сграда. Тогава непознат мъж я нападнал.

„Мъж с черни ръкавици ме изненада отзад, сграбчи ме за врата и ми запуши устата, за да не пищя”, разказва момичето. „Втори мъж с черна маска ме инжектира с нещо в дясната ръка. Мисля, че изгубих съзнание". 

„Когато се събудих, осъзнах, че съм в багажника на кола, с белезници на краката и ръцете и лепенка на устата. Бях в чанта и можех да дишам само през малка дупка”, разказва Клоуи. 

Клоуи e закарана в селце в Италия, близо до френската граница. Там похитителите я държали вързана и я заплашвали, че ще я убият, ако се опита да избяга. По думите й похитителите са били общо четирима.

Първоначално Клоуи разказва, че отказвала да яде. Освен това била принудена да спи на земята в спален човал.

Докато била в безсъзнание, похитителите й напранили компрометиращи снимки, с които да я предлагат в интернет. 

Клоуи обаче е млада майка, което оказва се е против правилата на групата „Черна смърт”. За това й признава един от похитителите. Добавя, че началниците са ядосани.

Похитителите разкопчават белезниците от краката й, за да може да се разхожда вътре във фермата.

Поискали 270 000 паунда от нейния агент, за да я свободят, но в крайна сметка се съгласили да приемат 50 000. На 17 юли Херба отвел жената до британското консулство в Милано и я пуснал. Там обаче е арестуван. 

Младата британка съдейства на италианската полиция в разследването. В уебсайт на групировката, те предлагали жени за продажба с мерките им и уверение, че са прегледани от доктор и нямат полово предавани болести. Според Клоуи полякът споделил, че на седмица предлагат на търг по 3 жени, най-често ги купуват в арабските страни, а той  самият е спечелил 15 милиона долара за 5 години от този бизнес, предава още „Тelegraph.co.uk”. 

„Когато купувачът се умори от момичето, може да го даде на друг, или ако никой не я иска, да я даде за храна на тигрите", заявил полякът пред британския модел. 

„Изключително съм благодарна на италианските и британските власти за всичко, което са направили, за да осигурят безопасното ми освобождаване", заявява Клоуи.

Редактор: Ина Григорова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.