За музиката, политиката и спорта, който го зарежда

Огромна торта във формата на зелен скакалец посрещна Светльо Витков от „Хиподил” в студиото на „Здравей, България” по случай рождения му ден, който е тази седмица.

„Рождените дни след известен период започват да минават един след друг и стават все по-бързо. Това е много лошо, защото времето минава все по-бързо и не можеш да му се насладиш”, каза Светльо Витков пред Никол Станкулова.

„Денят на…”: Рожден ден с Фънки (ВИДЕО)

Той коментира и острия завой в професионалната си кариера - от музиката към политиката.

„В един момент идва време, в което се питаш какво трябва да правиш оттук нататък, защото чалготеката е превзела България. Пред мен имаше два избора – или да се махна от тази държава, или да остана и да се боря срещу това, което не искам да се случва с мен, близките ми, приятелите ми. Затова влязох в политиката. А в политиката, да си призная, не е много приятно. Там биваш оцапан много бързо, без значение какво си направил или не си направил”, коментира Витков.

ДЕНЯТ НА… Рожден ден с Даниел Боримиров (ВИДЕО)

Казва, че сред многобройните задачи, спортът го зарежда и крепи.

„Каратето за мен е като храм. Започвайки да тренирам, влизам в едно място, където няма проблеми и напрежение, оставаш сам със себе си”, добави Светльо Витков.

„Денят на …”: Ники Кънчев пред Никол Станкулова

И покани певецът Веско Маринов през малкия екран да направят дуетна песен.

Целия разговор гледайте във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.