Вижте как се промениха през годините

Официално е: Принц Уилям ще бъде кум на принц Хари на 19 май в сватбата му с Мегън Маркъл в Уиндзор. Така ще го видим в същата роля, в която влезе Хари за Уилям през 2011 г. на сватбата му с Катрин, херцогинята на Кеймбридж.

Но за Уилям и Хари, които са израснали заедно в светлината медийните прожектори, връзката им е много повече от това.

КАК СЕ ПРОМЕНИХА УИЛЯМ И ХАРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И КОИ СА НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ ИМ МОМЕНТИ ЗАЕДНО, ЗАПЕЧАТАНИ В СНИМКИ, ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ ТУК

Ето един поглед  на "Time" към двамата мъже и тяхната история пред светкавиците на фотоапаратите: от преживявания в чужбина до филмови премиери и спортуване заедно.

Няма съмнение, че са били очарователни деца. 

Независимо дали свирят на пиано, обикалят света по време на кралски обиколки или просто се разхождат - често близо до майка си, принцеса Даяна - Уилям и Хари винаги са били обект на интерес за оператори и фотографи от най-ранна възраст. И още от малки гардеробите им са безупречно очарователни.

От пътуванията им заедно имат прекрасни фотосесии. Подобно на съвместното им пътуване до Ботсвана, Лесото и Южна Африка през 2010 г., за да се запознаят с редица благотворителни проекти, в които са участвали техните организации. Тогава те се снимаха дори с с африкански скален питон.

Често можете да ги видите как играят поло. Понякога те са в един и същ отбор, а понякога са противници. Но и двамата са известни играчи и се състезават в многобройни благотворителни турнири всяка година.

Също така са големи фенове на "Междузвездни войни".

И като кралски особи получават своите привилегии: те са поканени по време на снимките на "Междузвездни войни" в Pinewood Studios през 2016 г. И дори се запознаха с последния Джедай звезда робот BB-8 и изпробваха заедно някои светлинни саби. Нещо повече - Уилям и Хари преминаха по червения килим на европейската премиера в Лондон на филма "Междузвездни войни: Последните джедаи", в който и двамата братя играят малки роли, съобщи Ройтерс. Принцовете се появяват в осмия филм от сагата в ролята на щурмоваци - елитните имперски войски в бели брони. Но заради шлемовете си, те не могат да бъдат разпознати на екрана. 

На официални събития винаги изглеждат перфектно. Британските принцове вероятно са карали не едно дамско сърце да тупти учестено. По-малкият от двамата братя до миналата година, когато беше оповестен годежът му с американската актриса Меган Маркъл, редовно фигурираше в класациите за най-желаните ергени в света.

Тяхната активност в благотворителни кампании и организации, които спомагат за подобряването  на психичното здраве, е забележителна.

Те формираха и доста добър „отбор“ с Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Меган вече влезе в публичната си роля на партньор на принц Хари и вече се превърна в част от младия кралски екип заедно с Кейт Мидълтън и принц Уилям. За известно време Хари беше „третото колело“ на по-големия си брат и снаха си. Груповите им появи винаги се радват на изключителен интерес от фотографите.

Уилям и Хари имат много сватбени преживявания заедно. От брачната церемония на техния баща, принц Чарлз, и Камила Паркър-Боулс, (която се проведе там, където ще се състои и предстоящата сватба на принц Хари - в параклиса "Свети Георги"), до неотдавнашния брак на Пипа Мидълтън през 2017 г. и бракосъчетанието на принц Уилям в Уестминстърското абатство през 2011 г., двамата братя са чест обект на сватбените папараци.

КАК СЕ ПРОМЕНИХА УИЛЯМ И ХАРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И КОИ СА НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ ИМ МОМЕНТИ ЗАЕДНО, ЗАПЕЧАТАНИ В СНИМКИ, ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ ТУК

Още любопитни новини за британското кралско семейство:

Таен запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й (СНИМКИ)

Какво са си казали Уилям и Хари с Даяна часове преди смъртта й (ВИДЕО+СНИМКИ)

15 неизвестни факта за лейди Даяна, които не знаехте

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

 
 
 

Какво ще се случи след смъртта на британската кралица?

Принц Хари покани брат си за кум (СНИМКИ)

16 пъти, в които фотографите снимаха Кейт Мидълтън неочаквано (ГАЛЕРИЯ)

СНИМКИ НА НОВОРОДЕНИЯ ПРИНЦ ВИЖТЕ ТУК

Като принцеса Даяна: Кейт избра червена рокля за изписването на бебето (СНИМКИ)

Джордж и Шарлот показаха, че са отговорни кралски особи (ВИДЕО+СНИМКИ)

Уилям и Кейт показаха новия член на семейството (ВИДЕО+СНИМКИ)

МЛАДОЖЕНЦИТЕ НА ГОДИНАТА: Животът на Хари и Меган във видеокадри (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сватбата на Хари и Меган – „бизнес” за стотици милиони (ВИДЕО+СНИМКИ)

Първите годежни снимки на принц Хари и Меган Маркъл (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Принц Хари и Меган - с първа съвместна изява след годежа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Меган Маркъл присъства на предколеден обяд в Бъкингамския дворец (СНИМКИ)

КОЯ Е МЕГАН МАРКЪЛ - ГАЛЕРИЯ

Папараци хванаха принц Хари и Меган Маркъл в момент на нежност (СНИМКИ)

Принц Хари запозна приятелката си с Кейт Мидълтън

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

Кейт Мидълтън очарова с тоалети в Париж

Уилям и Кейт блестят на наградите БАФТА

Как Кейт Мидълтън погазва кралския протокол?

Какви скъпи подаръци направи принц Уилям подари на Кейт Мидълтън?

Кейт сложи тиарата на Даяна и бижутата на Елизабет

Меган Маркъл е по-популярна от Кейт Мидълтън

Принц Хари и Меган Маркъл станаха герои на комикс (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.