Най-страховитите герои оживяха в зловещата нощ

През изминалата нощ холивудските звезди придобиха по-страховит вид от всякога. Те спазиха традицията и отпразнуваха Хелоуин, дегизирайки се до неузнаваемост.

Хайди Клум 

Кралицата на Хелоуин, както я наричат всички - Хайди Клум, засне клип, в който показва стъпка по стъпка подготовката за празника. Всяка година звездата организира пищен маскарад, на който присъстват най-известните знаменитости в света. Този път заради пандемията тя отложи събитието. Затова засне късометражен филм, в който и най-големите ни страхове се превръщат в реалност.  

Киара Ферани 

Вдъхновена от анимацията за Семейство Адамс, която вече е по киноекраните в целия свят, най-известната инфлуенсърка в света Киара Ферани преобрази семейството си в зловещите герои от филма. Тя влиза в образа на Мортиша, съпругът ѝ е Гомез, а децата са Уенсди и Пъгсли.  

Криси Тейгън 

На същата тематика заложиха и Джон Леджънд и Криси Тейгън. Моделът публикува видео от преобразяването си, след което сподели снимки от фотосесията – всички досущ приличаха на страховитите анимационни герои.  

Джейсън Деруло 

Джейсън Деруло явно е почитател на Супермен – той, съпругата му Джордин Спаркс и сина им Дейна се бяха дегизирали като прословутия супергерой, а към тях се присъедини и кучето им.  

Къртни Кардашиян 

Риалити звездата Къртни Кардашиян и барабанистът Травис Баркър пък избраха да бъдат актьорите от филма Истински Романс – Алабама и Кларънс, пресъздавайки сцена от класиката. 

Уини Харлоу 

Топ моделът Уини Харлоу смени две визии – първо сподели снимки изцяло променена като Грейс Джоунс, след което изненада всички с кратки клипчета, пресъздавайки образа на гепарда от „Космически котки”.  

Сара Сампайо 

Манекенката Сара Сампайо пък се разходи по улиците в огромен костюм на кучето Скуби-Ду.  

Никол Шерцингер 

Никол Шерцингер е една от най-изкусителните вампирки на Хелоуин. Звездата бе в черно-бяла рокля и страховит грим, а около нея навсякъде превхвърчат прилепи.  

Шон Мендес 

Шон Мендес и Камила Кабело празнуват деня на мъртвите в мексикански одежди. Изглежда двамата много се забавляват, танцувайки под звуците на горещите ритми. 

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.