Водещите Симо и Боги са имали стотици вълнуващи срещи, незабравими интервюта и емблематични моменти

Сутрешното предаване на БГ Радио „Стартер със Симо и Богдана“ отпразнува своя 20-ти рожден ден с голям празничен изнесен ефир. Симо и Боги са едни от най-популярните и обичани радиоводещи, а с гласовете им се будим всяка сутрин. 

Сред гостите бяха Орлин Горанов, Рафи, Милица Гладнишка, Михайл Йосифов, Михаела Маринова и Васил Найденов.

"Когато започвахме изобщо не сме очаквали да стигнем донякъде, не сме си го поставяли за цел, просто си работехме, вършехме си работата, сега продължаваме да го правим", спомня си Симеон Колев.

 

 


От своя страна Богдана Трифонова не е знаела какво да очаква. "Знаех, че го искам и знаех, че ми харесва и знаех, че понякога ми е трудно и че може би трябва да изчакам, за да могат камъчетата да си изгладят ръбчетата, защото така става, във всяка връзка. Всеки го знае!", казва тя.

За тези 20 години в ефир Симо и Боги са имали стотици вълнуващи срещи, незабравими интервюта и емблематични моменти. Пред тях популярните личности и музиканти в България споделят някой от най – интересните си истории, защото ги чувстват като приятели, а студиото на БГ радио като свой дом.

 

 

Графа пожела на Боги и Симо да са все така усмихнати, здрави и вдъхновени и да продължават да правят това, което правят толкова добре, а Михаела Маринова да са здрави и да са все така заедно, защото очевидно това е формулата и им се получава много добре.

Васил Найденов пък им пожела хората да ги обичат, да ги познават и да живеят с техните проблеми, с техните радости, защото само тогава артистът е жив и има смисъл.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.